ترتیبی که یاراتیوب به شما پیشنهاد می‌کند:

حذف کانال یوتیوب در گوشی و کامپیوتر

حذف کانال یوتیوب در گوشی و کامپیوتر
فهرست مطالب

حذف کانال یوتیوب از گوشی و دسکتاپ کار بسیاری ساده ای است که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد.

آموزش حذف کانال یوتیوب در گوشی

یوتیوب به کاربران دو راه برای دور شدن از پلتفرم ارائه می دهد: یا با پنهان کردن کانال یا مطالب آن یا با لغو دائم حساب. در این قسمت آموزش حذف کانال یوتیوب در اندروید و اپل را داریم. برای این کار دو راه دارید.یکی اینکه از اپلیکیشن یوتیوب گوشی وارد شوید و دوم اینکه از کروم گوشی موبایل وارد شوید.

هردو روش حذف اکانت یوتیوب از گوشی را در ادامه توضیح دادیم:

روش اول: نحوه حذف اکانت یوتیوب با استفاده از اپلیکیشن یوتیوب

1- برنامه یوتیوب را در دستگاه Android یا IOSخود باز کنید.

2- اکنون از گوشه بالا سمت راست روی نماد نمایه خود ضربه بزنید.

حذف کانال یوتیوب در گوشی

3- روی گزینه Manage your Google Account ضربه بزنید.

حذف کانال یوتیوب از گوشی

4- سپس روی Data & privacy ضربه بزنید.

مراحل حذف کانال یوتیوب

5- و Delete a Google service را انتخاب کنید.

روش حذف کانال یوتیوب

6- رمز عبور را برای تأیید وارد کنید و روی Next ضربه بزنید.

چگونگی حذف کانال یوتیوب

7- یک پنجره بازشده که تمام سرویس‌های فعال فعلی Google را در حساب کاربری وارد شده شما نمایش می‌دهد. روی نماد سطل زباله در کنار یوتیوب ضربه بزنید.

حذف یوتیوب از گوشی

8- در صورت درخواست، یک بار دیگر رمز عبور خود را وارد کرده و روی Next ضربه بزنید.

9- سپس روی I want to permanently delete my content (می خواهم محتوایم را برای همیشه حذف کنم) ضربه بزنید.

حذف اکانت یوتیوب با موبایل

10- در نهایت Delete my content انتخاب کنید.

حذف اکانت یوتیوب اندروید

طبق انجام همین مراحل حذف کانال یوتیوب شما با گوشی براحتی انجام می شود.

 

روش دوم:نحوه حذف اکانت یوتیوب با استفاده از کروم گوشی

1. از وب سایت YouTube Studio در مرورگر وب خود دیدن کنید.

توجه : مطمئن شوید که به حساب Google صحیح وارد شده اید.
2. اکنون، روی نماد سه نقطه > سایت دسکتاپ ضربه بزنید.

حذف اکانت یوتیوب از گوگل

3. سپس، روی نماد چرخ دنده تنظیمات از پایین صفحه سمت چپ ضربه بزنید.

دیلیت اکانت در یوتیوب

4. روی Channel > Advanced settings ضربه بزنید.

دیلیت اکانت در یوتیوب

5. انگشت خود را به پایین بکشید و remove youtube content (حذف محتوای یوتیوب) را انتخاب کنید.

نحوه حذف حساب یوتیوب

6. رمز عبور خود را وارد کرده و روی Next ضربه بزنید.

روش حذف کانال یوتیوب

7. روی I want to permanently delete my contect(من می خواهم محتوای خود را برای همیشه حذف کنم) ضربه بزنید.حذف کانال یوتیوب خود

 

8. هر دو کادر را علامت بزنید تا تأیید کنید که می‌خواهید محتوای یوتیوب خود را حذف کنید.
9. در نهایت روی Delete my content ضربه بزنید.

اموزش دیلیت اکانت یوتیوب

 

نکته: توجه کنید که با حذف کانال یوتیوب خود تمام محتوایی که تولید کردید پاک خواهد شد. فایل های آپلود شده کامنت ها و…. همگی از بین می روند و دیگر نمی توانید این محتوایی که تولید کردید را بازگردانی کنید.

نکته:برای  نقد کردن درآمد یوتیوب خود توسط اولین نمایندگی mcn در ایران کلیک نمایید.

حذف کانال یوتیوب در کامپیوتر

1-ابتدا وارد کانال یوتیوب که می خواهید آن، را پاک کنید، شوید.

حذف کانال یوتیوب در کامپیوتر

 

2-سپس به قسمت تنظیمات رفته و Advanced settings را کلیک کنید.

 

حذف یوتیوب از نسخه دسکتاپ

3-سپس بر روی گزینه Delete Channel کلیک کنید تا دستور حذف کانال یوتیوب را صادر کنید.

 

حذف حساب یوتیوب

صفحه ای باز می شود که دو گزینه دارد:

 

I want to hide my content : با انتخاب این گزینه می توانید محتوای کانالتان را، پنهان کنید و کانال یوتیوب خود را به صورت موقت پاک کنید.

I want to permanently delete my content : با انتخاب این گزینه، کانالی را که می خواهید پاک کنید برای همیشه حذف خواهد شد.

یاراتیوب به شما پیشنهاد می کند با توجه به نیازتان یکی از این دو گزینه را انتخاب کنید.

 

پس از انتخاب هر یک از این دو گزینه، باید با ضوابط و شرایط یوتیوب موافقت کنید. سپس تیک موجود در کنار باکس‌های ارائه شده را بزنید و بر روی گزینه Delete My Content کلیک کنید. در این لحظه باید در پنجره ای که نشان داده می‌شود، مجدد نام کانال خود را وارد کنید. پس از وارد کردن نام کانال بر روی گزینه Delete My Content کلیک کنید.

 

بیشتر بخوانید: ساخت کانال یوتیوب

 

نکته مهم

حذف کانال یوتیوب امری بازگشت ناپذیر است که قبل از این کار، باید از قصد خود مطمئن بوده باشید. چنان چه در خصوص هر یک از این مراحال به مشکل و سوالی بر خورد کردید که نیاز به راهنمایی داشتید میتوانید با کارشناسان واحد پشتیبانی یاراتیوب تماس گرفته و راهنمایی بیشتر و دقیق تر دریافت کنید. مخفی کردن کانال در یوتیوب، نام کانال، ویدیوها، تعداد لایک‌ها، سابسکرایب ها و مشترکین را پنهان می‌کند. می‌توانید محتوای کانال یوتیوب خود را پنهان کنید و بعداً دوباره فعال کنید.

نظرات و پاسخ های شما برای همیشه حذف می شود. اطلاعات اکانت شما در سایر دارایی های گوگل حذف نخواهد شد.

 

مخفی کردن کانال در یوتیوب

 

  1. ابتدا وارد YouTube Studio شوید.
  2. از نوار کناری سمت چپ، گزینه تنظیمات را انتخاب کنید.
  3. Channel و سپس Advanced Settings را انتخاب کنید.
  4. در پایین، Remove YouTube Content (حذف محتوای یوتیوب) را انتخاب کنید.

 توجه

این لینک شما را به صفحه ای انتقال می دهد،در آنجا می توانید کانال خود را حذف یا مخفی کنید. ممکن است از شما خواسته شود که جزئیات ورود خود را وارد کنید. I want to hide my content. را انتخاب کنید. مواردی که می خواهید در کانال پنهان شوند، انتخاب کنید تا تائید شوند. سپس Hide my channel را انتخاب کنید.

در صورتی که بخواهید محتوای خود را برای افراد قابل مشاهده کنید، یا ویدیو آپلود کنید، نظر بدهید یا از فهرست‌های پخش استفاده کنید، می‌توانید کانال خود را دوباره فعال کنید.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
افکار شما را دوست داریم، لطفا نظر دهید.x